Els qui em coneixeu ja sabeu la meva obsessió per escriure i relatar notes de la vida, del dia dia. Escric un diari personal de forma ininterrompuda des que tenia 13 anys. Les llibretes i blocs de notes ja m’ocupen 7 lleixes de la biblioteca. I van augmentant a un ritme galopant, preocupant…

Us dono la benvinguda a aquest espai virtual, que neix amb la única vocació de ser el calaix de sastre (esperem que no sigui un “calaix desastre”) on emmagatzemar de forma ordenada tots els llibres, articles, cròniques i relats que he escrit els darrers anys, molts d’ells publicats en diaris o revistes.

L’actualitzaré només quan hi pengi algun nou article, per la qual cosa, sigueu comprensius i indulgents amb l’aspecte, gairebé inamovible, de la imatge que tindrà al llarg de les setmanes. No és un diari ni ho pretén ser; no és tampoc un quadern virtual de notes (però això ja tinc les meves 7 lleixes, papers i llibretes…), sinó que vol ser, només, un “magatzem de publicacions”. Espero que us agradi i en traieu algun profit.

Benvinguts a plens, pedals i plomes.

Ponç Feliu Latorre
Girona. Estiu 2010